Vi gör mer än vad

du tror och är alltid

öppna för nya idéer.

Projektledning

Våra kunniga konsulter inom flyttservice hjälper er med det ert specifika uppdrag kräver. Oavsett hur ert projekt ser ut och vad ert behov må vara har vi verktygen att hjälpa er.

Några av de saker vi kan hjälpa er med är upphandling, flyttplanering, arbetsledning under pågående flytt samt avveckling med hänsyn till ekonomi, allmännytta och miljöpåverkan.

Bemanning

Saknar ni er viktigaste spelare, eller behöver ert arbetslag ett nyförvärv när någon utav era viktiga spelare är skadade eller sjuka?

Vi har stjärnan just för er!

Tunghantering

Vi hanterar tunga objekt, allt från några hundra kilo upp till flera ton. 

Vår personal har den erfarenhet, utbildningar och utrustning som krävs. Vi hanterar enstaka objekt eller är med er under ett helt projekt, er önskan och behov avgör. 

Packmästare

Våra erfarna packmästare är specialister på exportpackning, konsthantering och arkiv- och bibliotekspackningar. 

Vår personal har erfarenhet av att ha rest runt i stora delar av världen och levererat konst till flera välkanda museum, aktionshus och offentliga personer. Vi har även packmästare som har ansvarat för hela depå flyttar där den totala mängden hyllmeter som har hanterats har uppmätt flera mil böcker. 

Det här var bara ett urval av de tjänster vi kan erbjuda er, vi kan mer. Så tveka inte att höra av er tills oss om det finns något ni behöver hjälp med.