Vi gör mer än vad

du tror och är alltid

öppna för nya idéer.

Bohagsflytt

Våra kunniga medarbetare hjälper privatpersoner och bostadsbolag med bohagsflyttar. 

Vi är ödmjuka inför förtroendet som läggs i våra händer. Vi flyttar inte bara möbler och lösöre, vi flyttar minnen och känslor. 

Vår styrka är vår erfarenhet och vår vilja att göra vårt bästa inför varje specifik uppgift och sätter alltid kundens behov och önskemål i centrum. Det sätt vi kan återgäldiga ert förtroendet på är genom att göra er nöjda över ert val av oss.

Verksamhetsflytt

Vi erbjuder en helhetslösning när det är dags för ert företag att röra på sig. 

Vi erbjuder de tjänster ni kan tänkas behöva, allt under samma tak. Tveka inte att höra av er för att berätta mer om era exakta behov, vi kan hjälpa er med mer än vad ni tror. 

 

Montering

Vi erbjuder montering till företag och privatpersoner. 

Vi utför alla typer av montage men är specialiserade inom montage i kontorsmiljöer. Allt från montering av kontorsmöbler till att montera ELFA-syetem på vägg och en hylla ni ska kunna lägga hatten på. 

Packmästare

Våra erfarna packmästare är specialister på exportpackning, konsthantering och arkiv- och bibliotekspackningar. 

Vår personal har erfarenhet av att ha rest runt i stora delar av världen och levererat konst till flera välkanda museum, aktionshus och offentliga personer. Vi har även packmästare som har ansvarat för hela depå flyttar där den totala mängden hyllmeter som har hanterats har uppmätt flera mil böcker. 

Projektledning

Våra kunniga konsulter inom flyttservice hjälper er med det ert specifika uppdrag kräver. Oavsett hur ert projekt ser ut och vad ert behov må vara har vi verktygen att hjälpa er.

Några av de saker vi kan hjälpa er med är upphandling, flyttplanering, arbetsledning under pågående flytt samt avveckling med hänsyn till ekonomi, allmännytta och miljöpåverkan.

Bemanning

Saknar ni er viktigaste spelare, eller behöver ert arbetslag ett nyförvärv när någon utav era viktiga spelare är skadade eller sjuka?

Vi har stjärnan just för er!

Tunghantering

Vi hanterar tunga objekt, allt från några hundra kilo upp till flera ton. 

Vår personal har den erfarenhet, utbildningar och utrustning som krävs. Vi hanterar enstaka objekt eller är med er under ett helt projekt, er önskan och behov avgör. 

Magasinering

Vi erbjuder magasinering oavsett ert behov. Våra kunder är allt från företag som behöver en terminal där godset ska stå en kortare tid till privatpersoner som behöver ha ett extra förråd för sina saker. 

Vårt magsin är i moderna lokaler med larm och värme, ert gods står tryggt hos oss, oavsett om det är för 10 dagar eller 10 år!   

Det här var bara ett urval av de tjänster vi kan erbjuda er, vi kan mer. Så tveka inte att höra av er tills oss om det finns något ni behöver hjälp med.